BOFA, US Bancorp asettua ensimmäinen Bond edunvalvoja ryhmäkanteen – Yahoo News

Korkein oikeus on meidän ainoa monarkia: kielet

Oikeuden papereissa kantajat sanoi investointejaan upposi arvo korkea laina maksukyvyttömyystapausten, sulkemiseen viivästyksistä ja merkittäviä luottotappioita, joka ei olisi tapahtunut “mutta vastaajien noudattamatta velvollisuuksiaan.” Asianajajat kantajille suunnitelma etsimään ratkaisun rahastosta enintään 13,8 miljoonaa dollaria oikeudenkäyntikulujen ja 3 miljoonaa dollaria kattamaan kulut. Nostettu syyte viikon kuluttua toisen liittovaltion tuomari verkkosivun Manhattanilla Anna neljä eläkerahastojen harjoittaa samanlaisia vaateita Bank of New York Mellon Corp rooli bond uskottuna Countrywide Financial Corp, nykyisin osa Bank of America. Washington Mutual oli suurin Yhdysvaltain säästöt ja laina ennen se epäonnistui 25 syyskuu 2008.
http://News.yahoo.com/BOFA-u-Bancorp-Settle-lawsuit-over-roles-WaMu-175704821–Sector.html

Torstai-iltana Khiry Robinson (arm) ja Pierre Thomas (kylkiluut, olkapää) esiintyivät todennäköisesti pelata vastaan San Francisco. Otan päivityksen tässä jaksossa ei viimeistään lauantaina jos jotain muutoksia, mutta nyt Mark Ingram fantasia omistajat pitäisi odottaa täynnä työtä. Matchup on jäykkä–San Francisco riveissä nro 5 ajaa puolustus ja sallii vain 4.00 ulkoinen linkki YPC vastapuolen käynnissä selkänsä–mutta asemaa ei voida jättää huomiotta. Ingram on 56 koskettaa kaksi peliä ilman Robinson ja Thomas joukkueen riveissä yhteensä 285 telakoita kolme maalia. Hänellä on kuusi TDs viisi ottelua tänä vuonna.
http://Sports.yahoo.com/news/Silvas-Week-10-matchups-043300282–NFL.html

Silva’s viikolla 10 Matchups – Yahoo Sports

Martha Stewart osallistui keskusteluun, joka keskittyy tulevaisuuden media digitaalisessa maailmassa. Vaikka Diller uskoo, että kaikki mediayritykset lopulta aikaan à la carte sisällön, hän sanoi tällaista over-the-top ohjelmointi ei heti tappaa kaapeli nippujen. Vanhemmat yleisöä jatkossakin ostaa kaapeli paketteja, kun nuoremmat ihmiset kallistua kohti streaming sisältöä. Hän näkee myös pieni mahdollisuus Hollywood ja Silicon Valley täysin yhdistäminen, sanoi tech ja draama ovat eri aurinkoenergiajärjestelmät. Lehdet digitaalinen hajaannus has aiheena pelko, mutta lopulta tulosta ei vielä syntynyt, sanoi Stewart, jonka Martha Stewart Living Omnimedia tuottaa erilaisia lehtiä. Hän totesi, että digitaalinen tilaukset ovat pysyneet tai alle 5 prosenttia kaikista merkinnöistä.
http://www.CNBC.com/ID/102164668?__source=yahoonews&par=yahoonews

Big Bang Theory “Prom vastaavuuden” Tarkista: Titanicin kohtalonyö todellakin! -Yahoo News

Katsokaa sitä ympäröivän popkulttuurin! Raj esille synttärit. Lupauksia kiinnitettiin Carrie. Jokainen aikuinen teini elokuva viime vuosikymmenenä ominaisuuksia prom tai kotiinpaluu jotenkin välttämätöntä: 10 Things I Hate About olet koskaan ollut suuteli, Mean Girls, tallentaa… lista jatkuu edelleen ja niin edelleen. Jopa Rillit huurussa, kun taas painamalla Pennyn välinpitämätön suhtautuminen prom asia ei ole niin väliä, sijoitettu muun jengin täysin kasvanut aikuisia, jotka olivat kuitenkin tahallaan tai tahattomasti, Jäikö arvokas osa koska “vähemmän” prom kokemuksia kasvaa.
http://News.yahoo.com/Big-Bang-Theory-Prom-Equivalency-181100379.html

Standard

Leave a comment